Huurdersorganisatie Hugo stelt zich voor:

Wij van de Huurdersorganisatie GoedeStede (Hugo) behartigen de belangen van alle huurders van GoedeStede.
Onze huurdersorganisatie bestaat uit vrijwilligers en wordt gerund door huurders van GoedeStede. Dus door en voor de huurders van GoedeStede.

Als u een probleem heeft dan richt u zich hiermee in eerste instantie tot GoedeStede. Komt u er samen niet uit, dan proberen wij u verder te helpen. Betreft het een zelfde klacht van meerdere huurders in eenzelfde wijk, buurt of wooncomplex, dan kunt u eveneens contact opnemen met Hugo. Let wel, ook Hugo is aan (wettelijke) regels gebonden.

Wij proberen, in goed overleg met al onze medehuurders, te werken aan de kwaliteit van wonen. Het gaat niet alleen om de onderhoudsstaat maar ook om het woongenot. Dit proberen wij te realiseren samen met alle huurders maar ook door samenwerking met GoedeStede.

Heeft u een vraag of suggestie dan kunt u dit e-mailen naar huurdersorganisatiegoedestede@gmail.com. Het e-mailadres is afgeschermd. Alleen de vrijwilligers van Hugo kunnen uw e-mailbericht openen en lezen. Eén van de Hugenoten zal dan contact met u opnemen. U kunt ons ook telefonisch benaderen. Het telefoonnummer hiervoor is: 06 - 19 67 20 04. Wij zijn bereikbaar op maandag- en woensdagavond tussen 20.00 en 21.30 uur.

Namens de vrijwilligers van Hugo

Huurdersorganisatie GoedeStede